Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. затвори

Проекти | Cama mia

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

L Hotel, Miami USA

L Hotel, Miami е един от емблематичните ни проекти не само заради предизвикателството да работиш от разстояние, да спазваш различни стандарти за текстилните изделия, а и защото излезнахме от зоната си на комфорт в сферата на текстила и създадохме тапет по наш дизайн и изработка.

Приносът ни към този страхотен проект беше: спално бельо от 100% памучен сатен TC 300, тънки завеси и негорим блекаут, покриващ изискванията за негоримост по стандарт NFPA 701, както и дизайн и изработка на тапет .

InterContinental Hotel, София

Участието ни в този проект беше истинско удоволствие, тъй като работихме с един екип от изключителни професионалисти, спазвайки високите стандарти на веригата, в които качеството на всяко едно изделие е от решаващо значение. Гордеем се с това, че въпреки кратките срокове успяхме да се справим с изработката и доставката на спално бельо и хавлиени кърпи по зададените спецификации и да дадем своя принос за този прекрасен хотел!

Maritim Paradise Blue Hotel & Spa, Албена

Maritim Paradise Blue Hotel & Spa е перлата в короната на к.к. Албена и за нас беше чест да допринесем за усещането на лукс у гостите на комплекса с плътни и пухкави кърпи, стилно брандирани с логото на хотела, както и с меки халати със златиста бродерия!

Crystal Palace Hotel, София

Всички обекти от веригата хотели на ФеърПлей Интернешънъл АД се отличават с изключително висок стандарт в бранша както по отношение на предлаганите от тях туристически услуги, така и с професионализма на екипа им. В Crystal Palace Hotel, София, имахме удоволствието да произведем и доставим висококачествени завивки и възглавници от гъши пух , както и стилни шалове и фрилове за легла от висококачествен испанкси текстил.

Metropolitan Hotel, София

Работата ни с Metropolitan Hotel, София ни достави изключително удоволствие и удовлетвореност не само заради незакъснелите положителни отзиви от гости на хотела, но и заради прекрасния екип от професионалисти, които знаеха точно какво искат и как да го постигнем. За Metropolitan Hotel, София доставяме спално бельо, завивки, възглавници и покривки за маса.

свържете се с нас

0882 487 828    0882 057 560     hotels@camamia.bg

Още проекти

KATARINO SPA, BANSKO


КАТАРИНО СПА, Банско

CASCADAS FAMILY RESORTS, SUNNY BEACH


Cascadas Family Resorts, Слънчев бряг

ARENA DI SERDICA, SOFIA


Arena Di Serdica

SANTA MARINA, SOZOPOL


Santa Marina, Созопол

SPA HOTEL YASTREBETS, BOROVETZ


СПА хотел ЯСТРЕБЕЦ, Боровец

LA MER APARTCOMPLEX, GOLDEN SANDS


La Mer Apartcomplex, Златни пясъци

Opera Hotel, Bucharest


Opera Hotel, Bucharest

HOTEL KORNELIA, BANSKO


Хотел Корнелия, Банско

HOTEL PIRIN RIVER, BANSKO


Хотел PIRIN RIVER, Банско

HOTEL GOLDEN TULIP, VARNA


Хотел Golden Tulip, гр. Варна

Este SPA


Este SPA

HOTEL MOMINI DVORI, BANSKO


Хотел Момини двори, Банско

SENSE HOTEL, SOFIA


Хотел SENSE, гр.София

HOTEL MODUS, VARNA


Hotel Modus, гр. Варна

HOTEL PRESTIGE DELUX, GOLDEN SANDS


Хотел Prestige Delux, Златни пясъци

HOTEL TRIADA, SOFIA


Хотел Триада, София

Клиентите за нас

Свържете се с нас

Top