Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. затвори

Чаршаф с ластик Оранжев

Чаршаф с ластик Оранжев

22,92 лв

Памучният Сатен е изключително мека, нежна, приятна на допир материя, изтъкана от специално изработени заздравени нишки, специална тъкачна сплитка и финиш обработка. Памучният сатен е характерен с това, че през зимата държи топло, а в горещините охлажда, за разлика от синтетичния.

Всички наши десени са създадени по най-висококачествената технология за печат върху спално бельо- реактивен печат. Реактивният печат  се отличава с по-голяма устойчивост на цветовете при пране, сухо триене и пот. Този печат осигурява ярки, наситени цветове, които се запазват с времето.

Памучният сатен започва живота си от памучните влакна, които се мерсализират, за да се омекоти тъканта. Този процес създава характерния блясък и мекота чрез приложението на натриев хидрооксид. Памучните влакна се потапят в него, след което се изплакват в баня с неутрализиращи вещества. Блясъкът се появява, когато по време на този процес, тъканта се разтяга. Памучният сатен задържа цветовете си много добре, а характерният му блясък е благодарение на мерсализацията. 

Материя: 100% памучен сатен

Открийте

Свързани продукти

Непромокаем протектор за матрак с борд 25см

23,75 лв

Чаршаф с ластик Жълт от памучен сатен

14,92 лв

Чаршаф с ластик памучен сатен зелен

22,92 лв

Чаршаф с ластик екрю.

27,42 лв

Чаршаф с ластик сиво

21,58 лв

Чаршаф с ластик, изработен от 100% памучен сатен.

27,42 лв

Чаршаф с ластик Бял Перкал

34,17 лв

Чаршаф с ластик светло сив Перкал

23,75 лв

Чаршаф с ластик от перкал светло син

33,25 лв

Чаршаф с ластик перкал Светло Розов

23,75 лв

Top