Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. затвори

ЧАРШАФ С ЛАСТИК ПАМУЧЕН САТЕН БЯЛ 160/200 TC 300

005975

Внимание: Последни наличности!

100% Памук

TC300

49,08 лв

Комплектът съдържа 2бр бели калъфки от памук.

Памучният сатен е тъкан, отличаваща се с елегантен блясък, неповторима мекота и издръжливост, което я прави предпочитан избор сред спалните комплекти.Памучният Сатен е изключително мека, нежна, приятна на допир материя, изтъкана от специално изработени заздравени нишки, специална тъкачна сплитка и финиш обработка. Памучният сатен е характерен с това, че през зимата държи топло, а в горещините охлажда, за разлика от синтетичния.

Памучният сатен няма нищо общо със сатена, използван в конфекцията , който е изработен в повечето случай от изкуствени материали.

Памучният сатен започва живота си от памучените влакна, които се мерсализират, за да се омекоти тъканта. Този процес създава характерния блясък и мекота . Памучните влакна се потапят в специален разтвор- натриев хидрооксид, след което се изплакват в баня с неутрализиращи вещества. Блясъкът се появява, тъй като по време на този процес, тъкънта се разтяга. Тъкънта от памучен сатен наподобява сатена, тъй като има същата структура на тъкане – четири нишки върху една (4/1). По този начин повече нишки са на повърхността, което отразява по-добре светлината, придавайки блясък и луксозен вид на тъканта.

Открийте

Свързани продукти

Непромокаем протектор за матрак с борд 25см

23,75 лв

Чаршаф с ластик Жълт от памучен сатен

14,92 лв

Чаршаф с ластик Оранжев

22,92 лв

Чаршаф с ластик памучен сатен зелен

22,92 лв

Чаршаф с ластик екрю.

27,42 лв

Чаршаф с ластик сиво

21,58 лв

Чаршаф с ластик, изработен от 100% памучен сатен.

27,42 лв

Чаршаф с ластик Бял Перкал

34,17 лв

Чаршаф с ластик светло сив Перкал

23,75 лв

Чаршаф с ластик от перкал светло син

33,25 лв

Чаршаф с ластик перкал Светло Розов

23,75 лв

Top