Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. затвори

Пъстри и удобни бебешки спални комплекти

Posted By: Вяра Христова In: Спалня On: Sunday, July 24, 2016 Comment: 0 Hit: 1410

Всички родители искат най-доброто за децата си.

Всички родители искат най-доброто за децата си. Те бдят над тях през студените нощи, дъждовните утрини и мрачните дни, дават им всичко, което имат, а често дори онова, с което не разполагат, борят се с чудовищата под леглото, сторят пясъчни замъци и небесни кули, застават рамо до рамо с тях срещу всичките им вятърни мелници, помагат им да се изправят, но и ги оставят да намерят своя път, позволяват им да летят дори да знаят, че полетът е предварително обречен и те ще се върнат с ожулени колене и мечти. Те ги закрилят, разсмиват, съветват, обгрижват, но най-важното – те ги обичат – такива, каквито са, безрезервно, неописуемо много, болезнено силно, от мига, в който са се появили до безкрая, завинаги.

 

Казват, че хората винаги остават деца в очите и сърцата на родителите си, без значение от броя свещички върху тортата им. Макар това да е вярно, тази загриженост не може да се сравнява с грижата за бебетата и невръстните малчугани. Те се нуждаят от много повече внимание, ласки, обич и закрила. Те имат нужда от здравословна храна, за да растат силни и енергични, от занимателни игри, които да развиват въображението им, от пухкави играчки, с които да споделят „ежедневието си”, от удобно креватче и меки, пъстри, висококачествени завивки за весели, сладки и дълбоки сънища.

Изборът на бебешко спално бельо е изключително важен. То трябва да е леко, комфортно, здраво, меко, но и устойчиво, направено от естествени материи и изпъстрено с шарени фигурки, герои, животинки или цветя. Освен всичко това, то трябва да отговаря на размерите на малчугана, на предпочитанията му (например любим персонаж от книжка или филмче), както и на Вашия бюджет.

 001_1.jpg

Cama mia ще Ви очарова с богат асортимент от висококачествени пъстри и удобни бебешки спални комплекти. Можете да избирате между редица интересни модели от серията Kids & Baby Collection, създадена специално, за да подари на малките Ви съкровища сладки сънища и нежна грижа.  В колекцията си за деца Cama Mia използва само висококачествени памучни мтерии като спазва всички стандарти за безопасност  на текстилните изделия. Комплектите на марката се отличават с комфортни, естествени материи, красив дизайн, атрактивни цени, невероятна устойчивост и здравина, разнообразни десени и свежи цветове. Зарадвайте мъниците си със спално бельо на точки или звездички, изпъстрено с облаци или пеперуди, украсено със слончета, корабчета или бейзболисти, на цветя или с птици и дървета. Всеки елемент от бебешките комплекти на Cama mia е съобразен с нуждите, здравето и настроението на малчуганите. Всеки от моделите е изработен от 100% памук – перкал, известен с качеството, мекотата и здравината си. Освен това спалното бельо от Kids & Baby Collection се предлага в няколко размера (за бебета и за малки деца) и в редица цветове (бяло, бебешко розово, пастелно зелено, небесно синьо, жълто, цикламено, лилаво).

Осигурете на мъниците си здрав и спокоен сън, изпълнен с цветни мечти и пъстри лудории. Подарете им удобство, комфорт, красота, нежна ласка и неповторима мекота, които ще превърнат нощите им в истинска приказка. Изберете най-доброто за малките си съкровища. Не се колебайте, а се доверете на дългогодишния опит, огромния професионализъм и невероятния усет на специалистите от Cama mia. Бебешките комплекти на марката ще Ви очароват както с високото си качество, оригинални щампи и десени, така и с достъпните си цени (45 лева за комплект).

Comments

Leave your comment

Top