Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките. затвори

Красиви хавлиени кърпи за всеки

Posted By: Вяра Христова In: Баня On: Sunday, July 24, 2016 Comment: 2 Hit: 1218

Едва ли има човек на земята, който да не си мечтае за уютен, прекрасен и стилен дом. 

Едва ли има човек на земята, който да не си мечтае за уютен, прекрасен и стилен дом. 

За място (къща, вила, апартамент), което да го зарежда с позитивна енергия и оптимизъм, което да му осигурява красота и комфорт след дългия ден, а сутрин да го изпраща отпочинал и свеж. Макар всеки от нас да притежава собствен стил и различна представа за перфектното жилище, има няколко елемента, които сякаш са „общи” и присъстват в мечтите на повечето хора. Те са свързани с приятната атмосфера, функционалните, удобни мебели, изящните декорации или свежите детайли, луксозните придобивки или вещите, изпълнени с характер и история.

002.jpgСъздаването на уютен и стилен дом изисква преди всичко желание, търпение, въображение, време и средства. В повечето случаи този процес преминава през доста етапи и отнема години. Често жилището периодично се променя, заедно със (и повлияно от) сменящите се настроения, идеи и цели на собствениците. Понякога за завършването на перфектния дом са нужни много елементи, вещи, спомени. Друг път, няколко малки детайла са в състояние изцяло да променят настроението и атмосферата в него. Често именно „дребните” декорации и предмети, които отразяват индивидуалността на хората, оказват най-голямо влияние върху вида и духа на „тяхното” място.

003.jpgКазват, че дома е огледало за характера и личността на всеки човек. Когато става дума за перфектното жилище, повечето хора залагат на удобство, функционалност и уют. Разбира се, има и такива, които пренебрегват комфорта в името на красотата и стила. Защо, обаче, трябва да избирате между желанията (нуждите) на тялото и тези на очите, след като можете с лекота да освежите, разнообразите и украсите дома си? Не, тези промени няма да Ви струват състояние, нито ще Ви отнемат прекалено много време. Как е възможно? Изберете няколко детайла, които желаете да обновите (смените) – пердетата в хола, хавлиените кърпи в банята или кухнята, килимчето в детската стая, завивките в спалнята, портмантото, осветлението, саксиите. Тези често подценявани елементи могат бързо, лесно и евтино да преобразят жилището Ви, да му придадат класа и изисканост, както и изцяло да променят облика или атмосферата му. Тъй като покупките ще са сравнително дребни не правете компромиси с качеството, състоянието или вида им, а изберете най-доброто. Жилището Ви ще заблести с нова светлина, която ще Ви изуми.

004.jpgCama mia предлага богата гама от висококачествени хавлиени кърпи, изработени от 100% памук, които ще разнообразят всяка баня. Можете да избирате между много красиви модели, различни размери и редица свежи нюанси. Продуктите на марката ще Ви очароват както със стилния си дизайн и комфортните материи, от които са направени, така и с разнообразните си цветове и атрактивни цени. Cama Mia залага на хавлиени кърпи с високо качество, което се определя от две основни направления – грамаж ка кърпата и състав; всички хавлиени кърпи на марката са изработени от 100% памук, а по-голямата част от асортимента предлаган за домашна употреба е с грамаж 540 гр. (за относително добро качество се приемат кърпи с грамаж 450 гр. и повече).  Не се колебайте да внесете класа и достъпен лукс във Вашия дом. „Украсете” банята си с удобните и изискани хавлии на Cama mia или зарадвайте близките си с оригинален подарък. 

И един полезен съвет от нас- Винаги накисвайте всяка нова кърпа преди пране в студена вода за една нощ, така ще се оттървете от власинките и остатъчните багрила завинаги и ще се радвате на мека хавлия!

005.jpg006.jpg

Comments

Created On Sunday, July 24, 2016 Posted By ha cong tien Comment Link
At Nulla id tincidunt ut sed semper vel Lorem condimentum ornare. Laoreet Vestibulum lacinia massa a commodo habitasse velit Vestibulum tincidunt In
Created On Sunday, July 24, 2016 Posted By ha cong tien Comment Link
At Nulla id tincidunt ut sed semper vel Lorem condimentum ornare. Laoreet Vestibulum lacinia massa a commodo habitasse velit Vestibulum tincidunt In
Showing 1 - 2 of 2 items

Leave your comment

Top